Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Aangesloten bedrijven

bij de BOBB aangesloten bedrijven

De Vries & Partners

De Vries & Partners is sinds 1996 actief als fusie- & Bedrijfsopvolgingsspecialist en is gevestigd in Veenendaal. 

Wilt u een bedrijf overnemen of juist verkopen? Wilt u de opvolging van uw familiebedrijf deskundig laten begeleiden? Bent u van plan te gaan fuseren met een andere organisatie? Zit u in het managementteam en ziet u kansen voor het bedrijf als u het voor het zeggen heeft? Voor professionele begeleiding bij fusies, overnames en bedrijfsopvolging zijn wij uw partner: De Vries & Partners.

Wij helpen u bij het maken van rationele keuzes, los van onderliggende emotionele belangen. Wij kennen de valkuilen en behoeden u daarvoor. Met onze kennis en vaardigheden en meer dan 20 jaar ervaring voorzien wij u van deskundig advies en goede begeleiding.

Het werkgebied bestaat uit de provincies Utrecht, Gelderland, Overijssel, Friesland en Noord Brabant (midden-Nederland, Veluwe, Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug, de Betuwe, Knooppunt Arnhem Nijmegen en het Vallei & Rijn gebied). Onze normen en waarden zijn uitgangspunt voor al onze handelingen. Daarbij willen wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoordelijke wijze.

De Vries & Partners

Kantooradres:
Kerkewijk 117
3904 JB Veenendaal

Postadres:
Kerkewijk 117
3904 JB Veenendaal

06 22669239
info@devriesenpartners.nl
www.devriesenpartners.nl