Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Voor de ondernemer

die een bedrijf wil kopen, wil fuseren of wil verkopen

U wilt als ondernemer uw bedrijf verkopen, of een bedrijf kopen. Of u wilt advies over dit belangrijke onderwerp. Want hoe werkt dat, zo’n overname? En wat is de onderneming eigenlijk waard… Kortom: u heeft een specialist nodig in bedrijfsoverdracht. Een expert voor wie het begeleiden van overnames dagelijkse kost is. Iemand die u kunt vertrouwen.

Voor begeleiding van uw bedrijfsoverdracht vindt u bij de BOBB ervaren en gecertificeerde specialisten op het gebied van aan- en verkoop van ondernemingen. Het vakkundig regisseren van het proces rondom koop en verkoop is immers een specialistisch vak dat inzicht en ervaring vereist.

Die specialisten vindt u bij de BOBB. Onze adviseurs begeleiden dagelijks overnames en zijn allemaal specialisten in hun vak.

U denkt eraan uw bedrijf te verkopen. U wilt bijvoorbeeld na een levenlang hard werken van uw pensioen gaan genieten, of u wilt kano’s gaan verhuren op de Seychellen in plaats van schroeven produceren...

Of u wilt juist een bedrijf (erbij) kopen…

Kopen of verkopen: vanzelfsprekend heeft u veel vragen over de bedrijfsoverdracht. Wat is bijvoorbeeld uw bedrijf waard? Wat komt er allemaal kijken bij de (ver)koop? Kortom: heel veel belangrijke vragen.  

De leden van de BOBB  hebben antwoord op uw vragen want zij begeleiden dagelijks bedrijfsovernames. Ze zijn ervaren en gecertificeerd. Het regisseren van het proces rondom koop en verkoop is een specialistisch vak en dat beheersen onze leden tot in de puntjes.  Het gevolg: voor u geen slapeloze nachten, maar duidelijke antwoorden van experts. U zult al snel merken dat het rust in uw hoofd en uw gezin geeft, als u zich laat begeleiden door een ervaren adviseur.

Voor begeleiding van uw bedrijfsoverdracht vindt u bij de BOBB ervaren en gecertificeerde specialisten op het gebied van aan- en verkoop van ondernemingen.

Hét grootste voordeel voor u is dat onze bij de BOBB aangesloten adviseurs zich fulltime bezig houden met dit onderwerp. Het regisseren van het proces rondom koop en verkoop is immers een specialistisch vak.

Waarom bestaat de BOBB?

Met een visie op de complexe bedrijfsovernamemarkt binnen het MKB is in 2006 de BOBB als beroepsorganisatie opgericht, op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en de Kamer van Koophandel. Ten behoeve van continuïteit binnen het bedrijfsleven is een professionele bedrijfsovername essentieel. Begeleiding bij bedrijfsovernames is geen vanzelfsprekendheid binnen elke willekeurige financiële beroepsgroep, maar vereist specialistische kennis.