Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Voor de ondernemer

die een bedrijf wil kopen, wil fuseren of wil verkopen

Voor ondernemers

U wilt als ondernemer uw bedrijf verkopen, of een bedrijf kopen. Of wilt u advies over deze belangrijke beslissing? Want hoe werkt dat, zo’n overname? En wat is de onderneming eigenlijk waard? Kortom: u heeft een specialist nodig in bedrijfsoverdracht. Een expert voor wie het begeleiden van overnames dagelijkse kost is. Iemand die u kunt vertrouwen.

Voor begeleiding en vragen over uw bedrijfsoverdracht vindt u bij de BOBB ervaren en gecertificeerde specialisten op het gebied van aan- en verkoop van ondernemingen. Het vakkundig regisseren van het proces rondom koop en verkoop is immers een specialistisch vak dat inzicht en ervaring vereist. Onze adviseurs begeleiden dagelijks overnames en zijn allemaal specialisten in hun vak.

Het gevolg: voor u geen slapeloze nachten, maar duidelijke antwoorden van experts. U zult al snel merken dat het rust in uw hoofd en uw gezin geeft, als u zich laat begeleiden door een ervaren adviseur.

Waarom bestaat de BOBB?

Met een visie op de complexe bedrijfsovernamemarkt binnen het MKB is in 2006 de BOBB als beroepsorganisatie opgericht, op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en de Kamer van Koophandel. Ten behoeve van continuïteit binnen het bedrijfsleven is een professionele bedrijfsovername essentieel. Begeleiding bij bedrijfsovernames is geen vanzelfsprekendheid binnen elke willekeurige financiële beroepsgroep, maar vereist specialistische kennis.

Meer informatie?