Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Voor de adviseurs

bij bedrijfsovernames

Waarom lid worden

De BOBB heeft zich ontwikkeld tot een professionele beroepsorganisatie met erkende en gecertificeerde bedrijfsovernameadviseurs. Als lid deelt u mee in de kennis en ervaring van de organisatie en haar leden. De BOBB staat garant voor deze kwaliteit middels certificering, een gedragscode en een geschillencommissie.

Het lidmaatschap voor gecertificeerde leden is alleen toegankelijk voor bedrijfovername specialisten die zich bezig houden met het totale bedrijfovernameproces. Nu kent de BOBB ook het geassocieerd lidmaatschap speciaal voor professionals die actief zijn op een deelgebied van het bedrijfsovernameproces. Een geassocieerd lid kan niet worden gecertificeerd omdat hij niet het gehele bedrijfovernameproces begeleidt.

De BOBB behartigt maximaal de belangen van de leden. 
Daarnaast verzorgt de BOBB jaarlijks een congres voor onze leden en andere marktpartijen om kennis rondom bedrijfsovernames te vergroten en het netwerk van kennispartners, specialisten en andere mogelijke leveranciers verder uit te bouwen en te verstevigen.

Ledenvoordelen

Voor u als lid biedt de BOBB inkoopvoordelen met betrekking tot opleidingen, (beroepsaansprakelijkheids-)verzekeringen en (financiële) bedrijfsinformatie. Ook een gratis juridische en fiscale helpdesk staan tot uw beschikking.