Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Nieuws

ALV en BBQ 17 juni 2019

ALV en BBQ 17 juni 2019

 

Op 17 juni jl. vond de Algemene Ledenvergadering van de BOBB plaats bij Mereveld te Utrecht, een uitstekende locatie waar ook de traditionele BBQ plaatsvond.

 

 

Tijdens de goedbezochte ledenvergadering ontvingen twee BOBB leden, Raymond Sieben en Ross Dupont, uit handen van voorzitter Antoine van Schijndel hun certificaat “BOBB gecertificeerd bedrijfsovernamespecialist”. Beiden van harte gefeliciteerd.

Tevens werd het jaarverslag 2018 door de leden goedgekeurd en decharge verleend aan het bestuur voor het gevoerde beleid.

Hans Romijn, aftredend bestuurslid/penningmeester, werd opnieuw verkozen als penningmeester BOBB.

Aansluitend hield professor Wim Holterman een bijzonder interessante presentatie met als thema “Van Waarde naar Prijs / Koopprijsmechanismen”. Een presentatie die aanleiding gaf tot vele vragen en discussie over een thema wat het kernpunt van ons beroep raakt. Ook na afloop zette de discussie met professor Holterman zich voort tijdens de traditionele BBQ.

De borrel en BBQ waren weer een uitgelezen moment om contacten aan te halen en bij te praten, alles onder een stralende zon en in een opperbeste stemming. We kunnen terugzien op een geslaagd evenement geheel in de traditie van de BOBB.