Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Nieuws

Antoine van Schijndel nieuw in bestuur BOBB

Antoine van Schijndel nieuw in bestuur BOBB

 Antoine van Schijndel (1956) is het nieuwe bestuurslid van de BOBB. Hij volgt Berrie Abelen op.

Antoine, van Matchmakers Business Consultants in Rosmalen, is zelfstandig overnamespecialist en ondernemingsadviseur sinds 2006 en BOBB-lid sinds 2010.

Tot 2006 was Antoine directeur van verschillende grote internationale ondernemingen. Hij is gespecialiseerd in het herstructureren en de (ver)koop van bedrijven. Wat vindt hij het mooist aan het overnamevak? “Dat ik bij bedrijven in de keuken kan kijken en dat ik bij elk bedrijf te maken krijg met andere vraagstukken en problematiek. Geen werkdag is hetzelfde.”

“Ondernemers vertrouwen mijn adviezen omdat ik zelf een ervaren ondernemer ben. Ik snap wat ondernemers bezighoudt, ik heb zelf een ondernemersgeest en participeer incidenteel in een aantal bedrijven."
                                                                                                                                                            
De BOBB ziet hij als kennisbank. "Wij stralen als organisatie deskundigheid uit. Dat heeft ook met de verplichte certificering van de leden te maken. Daarmee worden kwaliteit, deskundigheid en transparantie voor de klant gegarandeerd.”                                                                                                                                                

Het lidmaatschap heeft voor Van Schijndel een absolute meerwaarde als overnamespecialist. “Een van de voordelen is dat de leden van elkaar leren. Kennisuitwisseling en de onderlinge contacten zijn belangrijk. En via de themabijeenkomsten die de BOBB organiseert, kunnen we onze kennis up to date houden en krijgen we nieuwe inzichten."