Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Nieuws

BOBB NIEUWJAARSBIJEENKOMST 14 januari 2019

BOBB NIEUWJAARSBIJEENKOMST 14 januari 2019

Op maandag 14 januari 2019 vond wederom de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst plaats in Kasteel Maurick te Vught.

De nieuwe voorzitter, Antoine van Schijndel, belichtte in zijn Nieuwjaarstoespraak de roerige ontwikkelingen op het Nederlandse en internationale wereldtoneel en de economische gevolgen hiervan. Desalnietemin zijn de verwachtingen voor 2019 nog steeds positief en een weliswaar gematigde groei wordt voorspeld.

2018 was een positief jaar voor de bedrijfsovernamemarkt en ook 2019 belooft een voortzetting hiervan. Dus ondanks alle onrust op economische en politiek gebied:
BUSINESS AS USUAL!

Scheidend voorzitter, Ad Strijbosch, werd tijdens de bijeenkomst met algehele instemming benoemd tot ere-lid van de BOBB.

Vervolgens gaf Christian Brütting een bijzonder interessante presentatie met het thema “Cross Border Business Transfer Nederland Duitsland” met aandacht voor de vele specifieke zaken op fiscaal en juridisch maar ook cultureel gebied, welke een bepalende rol kunnen spelen bij cross border transfer van ondernemingen.

Na afloop van het officiële deel van de bijeenkomst volgde een zeker zo belangrijk vervolg…een zeer geanimeerd samenzijn met borrel en hapjes waarbij vele contacten weer konden worden aangehaald en gezellig kon worden nagepraat, geheel in stijl van de BOBB… Want het blijft natuurlijk altijd weer mensenwerk!

De presentatie van Christian Brütting kunt u opvragen via de downloadsectie van Intranet.