Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Nieuws

BOBB-Overnamecongres voor ondernemers

UTRECHT - Ondernemers let op! Op donderdag 26 mei 2016 is er het BOBB-Overnamecongres , helemaal gericht op u als ondernemer die plannen heeft voor koop of verkoop. Het congres is van 13.00-18.00 uur in het DNG Experience Centre in Utrecht. Ervaren MKB-ondernemers en overname-experts vertellen in interactieve sessies over koop en verkoop van een onderneming. De dagvoorzitter is Paul van Liempt, bekend van RTL Z.
Meer informatie vindt u op www.mkbovernamecongres.nl 

 “Onze 130 leden, allemaal fulltime overnamespecialisten, merken dagelijks dat ondernemers die willen kopen of verkopen, enorme behoefte hebben aan eerlijke en neutrale informatie over overnamethematiek”, aldus Ad Strijbosch, voorzitter van de BOBB. “Op ons congres vinden deze ondernemers alle informatie die ze nodig hebben.”

Strijbosch benadrukt dat overnames begeleiden een specifiek vak is. “Ons belangrijkste advies aan ondernemers is dan ook: ga niet zomaar in zee met een adviseur als je wilt kopen of verkopen. Zoek een gecertificeerde overnamespecialist. Onze BOBB-leden zijn allemaal gecertificeerd. Dan weten klanten dat ze kwaliteit in huis halen. Want het is nogal een stap als je je bedrijf gaat verkopen waar je ziel en zaligheid in ligt, of als je een bedrijf gaat kopen.”

Programma
Experts en ervaringsdeskundigen delen hun kennis met de bezoekers. Met plenaire sessies, workshops, netwerktafels en praktijkcases worden alle fasen rondom aan- of verkoop besproken. Ondernemers krijgen ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen.

13.00-13.30 uur: ontvangst

13.45-14.00 uur: presentatie door Michiel Muller

14.15-15.00 uur: workshops kopen en verkopen

15.00-15.30: pauze

15.30-16.15 uur: praktijkcases kopen en verkopen

16.15-17.00 uur: panel en mogelijkheid tot vragen stellen

17.00-18.00 uur: borrel

 
Het congres wordt onder andere mogelijk gemaakt door de BOBB, Bedrijventekoop.nl en de Dutch Network Group. Deelname kost € 149,00, ex btw. Een adviseur en ondernemer die zich sámen aanmelden, betalen samen € 199,00 ex btw. Meer informatie op www.mkbovernamecongres.nl