Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Nieuws

BOBB valt in de prijzen

BOBB valt in de prijzen

 Tijdens het Brookz F&O-congres op 1 december 2016 is de BOBB fantastisch in de prijzen gevallen. BOBB-lid Friso Kuipers werd verkozen tot Overnameadviseur van het Jaar en Harry Helwegen kreeg van Brookz de Lifetime Achievement Award voor zijn verdiensten voor het overnamevak.

Beide BOBB-leden waren uitermate verguld met hun prijs. Friso en Harry doen beiden veel grote deals en begeleiden de overnames vakkundig.
Voor Brookz was het de eerste keer dat zij de Lifetime Achievements uitreikten.
Ook Albert Koops (BDO) kreeg een Lifetime Achievement Award. Hij kreeg de award voor zijn verdiensten in het algemeen voor het corporate finance-vak.

 Overnameadviseurs in het land kunnen elk jaar stemmen op een adviseur die zij de beste vinden. Vorig jaar werd Rob Beeren, ook al een BOBB-lid, tot Overnameadviseur van het Jaar verkozen. Rob gaf 1 december aan dat deze titel hem veel heeft opgeleverd. "Er wordt in onze wereld met respect naar deze prijs gekregen", aldus Rob.

Friso is ook trots op zijn prijs. "Het is een belangrijke waardering voor mijn werk en voor mijn inzet om het vak naar een nog hoger plan te tillen."

Ook Harry Helwegen (foto links onder) zet zich bewust in voor het overnamevak en voor overnameadviseurs. "Mijn belangrijkste tip aan jonge adviseurs is om altijd dicht bij jezelf te blijven."

 Harry Helwegen