Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Nieuws

Derde interview: BOBB-secretaresse José Advocaat

Derde interview: BOBB-secretaresse José Advocaat

-José Advocaat: secretaresse BOBB
-Geboren in 1964
-Woont in Gorinchem
-Beroep: freelance secretaresse. Ook werkzaam in vrijetijdsbranche en zet ICT-hulpprogramma’s op voor leerlingen met dyslexie.
-Werkt voor de BOBB sinds 2013

 

José Advocaat: spil van de BOBB

Het eerste contact dat mensen hebben die naar de BOBB bellen of mailen, is met ‘onze’ secretaresse José Advocaat. Een goede reden om haar eens ‘in beeld’ te brengen.

Een vraag die José een paar keer per week binnenkrijgt, is: ‘Waar kan ik een goede overnameadviseur vinden?’ “Dan verwijs ik ze door naar de landkaart op de BOBB-site. Als ze hun eigen regio aanklikken, zien ze onze adviseurs die in die regio werkzaam zijn”, aldus José.

José werkt gemiddeld één dag in de week voor de BOBB. De communicatie met de leden en het bestuur verloopt daarom voornamelijk via de mail en telefonisch. José: “Eenmaal in de zes weken ontmoet ik de bestuursleden tijdens de live-vergaderingen. En op de ledenbijeenkomsten ontmoet ik de BOBB-leden.”

José was vertrouwd met de financiële dienstverlening voordat zij als secretaresse bij de BOBB ging werken. “Ik had 22 jaar bij de SNS Bank gewerkt, zowel in de particuliere- als zakelijke dienstverlening. Eén van mijn taken was kredietverstrekking. Veel terminologie van overnameadviseurs komt mij bekend voor. Ook heb ik zeven jaar als notarieel secretaresse bij een notariskantoor gewerkt. Daar maakte ik onder meer notariële aktes op.”

José werkt de laatste jaren in de vrijetijdsbranche. Als evenementencoördinator was zij medeverantwoordelijk voor de organisatie van de Kerstmarkt Dordrecht. “Daar komen jaarlijks zo’n 400.000 bezoekers op af. Dat was geweldig om te doen”, aldus José. Zij verzorgt ook groepsarrangementen voor VVV-klanten. “Van A tot Z wordt alles geregeld op zo’n dag. Een dankbare en tevreden klant geeft mij een positieve impuls en de zin om door te gaan. Erg leuk werk!”

José voelt zich nauw verbonden met de BOBB. “We maken een mooie groei door en dat is goed om te zien. De BOBB zet zich stevig op de kaart. Hopelijk levert dat veel nieuwe leden op.”