Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Nieuws

Diligence begeleidt verkoop van Eerland Certifications en Eerland Laboratorium

Diligence begeleidt verkoop van Eerland Certifications en Eerland Laboratorium

Diligence-adviseur Robert de Vries heeft de aandeelhouders van De Terp Holding B.V. bijgestaan bij de verkoop van hun aandelen aan Joep Bruins, Marco Zomer en Martje Princen. 

De Terp Holding B.V. is eigenaar van Eerland Certifications B.V. - een door de Raad van Accreditatie geaccrediteerde certificerende instelling - en Eerland Laboratorium B.V., een geaccrediteerd civieltechnisch laboratorium. Het familiebedrijf Eerland Certification – opgericht in 1994 – richtte zich in haar beginjaren op het adviseren van bedrijven en instellingen op het gebied van Bouw- en Sloopafval. Sedert de overname door Egon & Francoise in 2007, heeft Eerland (www.eerlandweb.nl) zich ontwikkeld tot een certificerende organisatie op het gebied van asbest, slopen, recycling, milieu, veiligheid, sanering, bodemonderzoek en civiel technisch testen.

Eerland Certifications is momenteel als certificerende instelling absolute markleider in de Bouw- en Sloopafval branche. Joep Bruins, Marco Zomer en Martje Princen –afkomstig van - Orangefield gaan de succesvolle aanpak - bestaande uit de combinatie van inhoudelijke deskundigheid en een flexibele, aanspreekbare organisatie - met veel enthousiasme voortzetten.

Betroken Adviseurs:
Namens Verkopers    - Robert de Vries
Namens Kopers         - Lexence Advocaten & Notarissen, Luc Habets, Femke Prins, Nicky Spaan en Jurjen Mos

Op de foto (vlnr): Marco Zomer, Joep Bruins, Martje Princen, Francoise en Egon Eerland.