Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Nieuws

Eerste BOBB-golfdag

Eerste BOBB-golfdag

Een traditie is geboren. De eerste officiële BOBB-Golfdag is een feit.

Op 26 september 2022 vond de eerste officiële BOBB-golfdag plaats. Op de prachtige 9-holesbaan van Golfclub Kromme Rijn in Bunnik ging een dertigtal leden de baan in. Het merendeel deed mee aan de wedstrijd (Texas Scramble) en een aantal leden ging onder de bezielende leiding van de Pro Chantalle Lens aan de slag in de Clinic.

Ondanks dat er wat nattigheid uit de lucht viel deerde dit niemand, de paraplu's en de regenkleding kwamen goed van pas. In de clinic werd ijverig gechipt, geput en op de drivingrange geoefend. Ook in de clinic was er een wedstrijd tintje verwerkt. De winnaar van de clinic met een heuse chip-in is geworden Leon Kooijker met 35 punten, gevolgd door Rosalie van Rijk met 31 punten.

De wedstrijd in flights van drie personen mochten strijden om de BOBB-GolfCup. Hierbij mocht steeds de beste bal gekozen worden om mee verder te spelen. Ook hier ging het er fanatiek aan toe. Twee leden van de wedstrijdleiding en organisatie (Monique Heij, René Bender en Hans Wijnen) moesten wel de flights aanvullen tot drie omdat er helaas wat late afmeldingen kwamen. 

Na verrekening van de playing handicap was er aan het einde van de dag een team dat gewonnen had. Tussen de gangen van het diner door werden de prijzen voor de neary (Monique Heij), de clinicwinnaar en de teamwinnaar uitgereikt. De heren Peter van der Linden, Peter Stitselaar en Cees Brandwijk gaan hun naam terugzien op de wisselbokaal. De runners-up gingen er met een mooi rood petje vandoor.

Al met al een zeer geslaagde middag/avond die volgens de aanwezigen volgend jaar zeker weer herhaald mag worden.

Monique, Hans en René