Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Nieuws

Fusie & Overname Jaarcongres 2019

Fusie & Overname Jaarcongres 2019

 

Op woensdag 4 december waren weer vele BOBB-leden aanwezig op het door Brookz georganiseerde Fusie & Overname Jaarcongres 2019 in Houten. 

 

 

Uit het hele land verzamelden de MKB-overnamespecialisten zich voor hét netwerkevent van het jaar, het opdoen en delen van kennis en voor de uitverkiezing van o.a. de overnameadviseur en het overnameadvieskantoor van het jaar. Jan Willem van Hunnik en Hans Romijn van de BOBB, kennispartner van het congres, verzorgden een levendige workshop over het altijd boeiende onderwerp “Waardering via multiples of op basis van DCF?”, waarin de (volle) zaal live stemde op vragen en stellingen rond dit onderwerp (foto’s). Een panel van deskundigen en ondernemers ging vervolgens met elkaar en met de zaal in discussie. Zowel inhoud als presentatievorm sloegen erg aan, waardoor de workshop zeer geslaagd was.

Voor de F&O awards, die aan het eind van de dag werden uitgereikt, waren een aantal BOBB-leden en –kantoren genomineerd. De award voor het overnameadvieskantoor van het jaar in de categorie klein ging naar MKB Advies Partners. BOBB-lid Paul Overwater nam de prijs in ontvangst. https://www.fo-jaarcongres.nl/fo-awards-2019

Al met al was het congres weer een mooi, boeiend en gezellig evenement, waarin de BOBB actief participeerde.