Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Nieuws

Het BOBB Golfevent 2023

Het BOBB Golfevent 2023

Voor de tweede keer werd er op maandag 25 september jl. op Golfbaan Kromme Rijn het BOBB golfevent georganiseerd. En dit jaar mocht Virtual Vaults als sponsor van het evenement welkom worden geheten. Leuk dat zij zich langjarige willen verbinden aan deze sportieve bijeenkomst.

Anders dan vorig jaar waren de weergoden goed gezind en kon het golfpalaver al buiten op het terras gehouden worden, waarna onze spelende leden in flights van drie om 15.00 uur de prachtige 9 holes baan op gingen. Voor het aankomend golftalent was dit jaar ook weer een clinic georganiseerd, uiteraard onder leiding van een Pro.

Op het spel stond voor de tweede keer de BOBB Golfcup wisseltrofee en onder de bezielende leiding van de captains streden de teams om het hardst. Hoewel niet bij elkaar in dezelfde flight lieten ook de winnaars van vorige jaar zich niet onbetuigd. Tijdens de aangeklede borrel, heerlijk in het avondzonnetje, werden de baanervaringen uitgewisseld, maar ook zakelijk lekker bijgepraat. De faciliteiten van Kromme Rijn zijn heel prettig en zo werd het diner in een eigen ruimte genuttigd, maar goed ook want er waren wel een paar prijzen te vergeven!

De flight van captain Dolf Helmann (van Virtual Vaults), Jan Willem van Hunnik en Cees Brandwijk gingen er dit jaar met de wisseltrofee vandoor. Cees zat net als vorig jaar weer in de winnende flight. Gefeliciteerd!

De clinic heeft een nieuwkomer voor in de baan in 2024 opgeleverd, want Rosalie van Rijk kwam als winnaar uit de bus en heeft daarmee “automatisch een upgrade’ gekregen voor volgend jaar!

Een sportief en gezellig event waar BOBB leden de banden verstevigen en nieuwe contacten leggen. Nadat de scheidend secretaresse van het bestuur, Monique Heij, werd bedankt voor al haar inzet sloot voorzitter Antoine van Schijndel af met een woord van dank aan Hans Wijnen en René Bender, die met ondersteuning van de secretaresse, het event op enthousiaste wijze weer hadden georganiseerd.

Ps. Heb je nog niet eerder meegespeeld, kom dan volgend jaar naar het 3e BOBB Golfevent!