Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

Nieuws

Oud- en nieuwjaarsoverweging BOBB

Oud- en nieuwjaarsoverweging BOBB

2015 was een goed jaar voor de BOBB. Zo kregen we een nieuwe, mooie website en is de BOBB communicatief bewust meer op de kaart gezet. We leverden maar liefst vier (van de tien) genomineerden voor de titel “Beste Overnameadviseur 2015”. Dat ‘onze’ Rob Beeren daadwerkelijk is verkozen tot beste adviseur, maakt ons als organisatie zeer trots.   

We gaan in het nieuwe jaar door met het verwezenlijken van onze kerndoelen:
-het aantal leden uitbreiden;
-verdere professionalisering;
-onderscheidend kunnen zijn (o.a. ten opzichte van de concurrentie);
-én de BOBB profileren als onafhankelijk kenniscentrum. 

Dat laatste begint zijn vruchten af te werpen. Zo vroeg bijvoorbeeld RTL Z onze mening over de Imtechkwestie inzake Holland Radio. Daarnaast werd ik als BOBB-voorzitter uitgebreid geïnterviewd door het Eindhovens Dagblad over de BOBB en het werk van overnameadviseurs.

De media weten ons steeds vaker te vinden en dat is belangrijk. Want wij willen graag onze kennis en deskundigheid delen. Door meer BOBB-naamsbekendheid krijgen we meer leden, krijgen onze leden meer klanten en ontstaat er meer positieve reuring.

Voor het verwezenlijken van onze BOBB-doelen hebben we vanzelfsprekend de betrokkenheid en inzet van ál onze leden nodig. Jullie dus! En daar wil ik op deze plek graag wat over zeggen.
Betrokkenheid en professionaliteit uiten zich onder andere door het opsturen van je gegevens + foto voor de nieuwe website; uiten zich door de Notarisstatistiek bij te houden, door in pr-uitingen te laten zien dat je lid bent van de BOBB, door naar BOBB-bijeenkomsten te komen, door actief in je omgeving potentiële nieuwe leden warm te maken voor de BOBB. Aan ons allen, bestuur en leden van de BOBB, de schone en belangrijke taak om hier gehoor aan te geven.

Ik wens jullie allen fijne feestdagen toe en daag iedereen uit om van 2016 voor jezelf en voor de BOBB een goed en succesvol jaar te maken.

Ad Strijbosch, voorzitter BOBB